Naast onze verzorgingslijn voor baby’s en kinderen hebben wij een serie van acht speciale geurmengsels voor in het aromalampje ontwikkeld voor kinderen vanaf 12 maanden. Voor baby’s doe je 1 à 2 druppels in het geurlampje, voor peuters en kleuters 2 à 3 druppels.
Als je geen geurlampje hebt, kun je ook een geurdoosje van speksteen gebruiken of een geursteentje. Je druppelt de olie dan op het watje in het doosje en zet dit in de buurt van wieg of ledikantje. Het geurdoosje is er in 3 modellen, een hartje, ovaal of langwerpig. Als je kindje groter is kan het als tandendoosje dienst doen. 

Bij het geursteentje doe je de olie op de ongeglazuurde kant, zo hebben ze hun lievelingsgeur altijd en overal bij de hand. Het steentje kan dan in de broek- of jaszak van je peuter of kleuter overal bmee naar toe. Is de geur verdampt, dan doe je er nieuwe op.
Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
Beresterk Beresterk

Dit mengsel van lavendel, citroen, tea-tree en melisse helpt het immuunsysteem van je kindje te versterken. Wrijf je kind iedere dag ook zachtjes in met de bijpassende massageolie “Beresterk”.
7,95
Per stuk

Dromenland Dromenland

Met deze geur van lavendel en palmarosa vertrekt je kind graag naar Dromenland.
7,95
Per stuk

Goeiemorgen Goeiemorgen

Voor een goed begin van de dag. Dit mengsel van citroen, limoen en scharlei is concentratiebevorderend en kan ook voor grotere kinderen een hulp zijn.
7,95
Per stuk

Hiep-Hiep-Hoera Hiep Hiep Hoera

Een heerlijke, feestelijke geur sinaasappel, scharlei en benzoë die op geen verjaardagsfeest mag ontbreken.
7,95
Per stuk

Hoesteproest Hoesteproest

Is je kindje verkouden, dan helpt dit mengsel van tijm en eucalyptus.
7,95
Per stuk

Holle-Bolle-Gijs Holle Bolle Gijs

Bij gebrek aan eetlust 4 druppels van dit mengsel van marjolein, sinaasappel, venkel en dragon in het geurlampje verdampen en je kind wordt een Holle Bolle Gijs.
7,95
Per stuk

Klaas-Vaak Klaas Vaak

Dit heerlijke dromerige geurmengsel van lavendel, geranium en melisse is onweerstaanbaar voor Klaas Vaak.
7,95
Per stuk

Prik-weg Prik weg

Een geurmengsel van kruidnagel, citroen en lavendel waar insecten “weg” van zijn.
7,95
Per stuk

Zonnestraaltje Zonnestraaltje

Ook kinderen zijn niet altijd het zonnetje in huis. Een massage met “Lachebekje” massageolie of een paar druppels van dit sprankelende Zonnestraaltjemengsel van limette, petit-grain, litsea, sinaa
7,95
Per stuk