Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
Baby-kind-Aroma-Cadeaupakket Baby/kind Aroma Cadeaupakket

Verras de ouders van een (nog ongeboren of pasgeboren) kindje of verwen een kind op zijn/haar verjaardag met het heerlijk geurende en weldadige Aroma cadeaupakket.
13,95
Per stuk

Babymassage-Cadeaupakket Babymassage Cadeaupakket

Met dit cadeaupakket doe je een pasgeboren'kindje én de ouders een groot plezier! Wist je dat in India een baby vanaf ongeveer zes dagen na de geboorte tot minstens het derde levensjaar elke dag word
23,50
Per stuk

Balans-cadeaupakket Balans cadeaupakket

Kun je wel een steuntje gebruiken in het vinden en behouden van jouw balans? Of schenk je dat graag aan een dierbare? De balans producten va OIKOS werken algemeen versterkend en harmoniserend.
32,50
Per stuk

Godinnen-Hartegroet Godinnen Hartegroet

In iedere vrouw schuilen 7 godinnen. Ze zijn echter niet allemaal even sterk aanwezig. Soms kun je als vrouw versterking gebruiken; omring je met de geuren van één van de godinnen en voel haar krach
32,50
Per stuk

Sterrensferen Sterrensferen

Versterk en ondersteun de energie van je sterrenteken, ascendant of noordelijke maansknoop en dompel jezelf onder in de heerlijke geurenmelanges van de sterren.
20,00
Per stuk

Vier-de-Chakras Vier de Chakras

Met dit pakket besteed je uitgebreid aandacht aan het Chakra dat groei, herstel of versterking kan gebruiken om weer in balans te komen.
20,00
Per stuk