Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
Balans-cadeaupakket Balans cadeaupakket

Kun je wel een steuntje gebruiken in het vinden en behouden van jouw balans? Of schenk je dat graag aan een dierbare? De balans producten va OIKOS werken algemeen versterkend en harmoniserend.
32,50
Per stuk

Een-tasje-vol-Droom-Zacht! Een tasje vol Droom Zacht!

Het is speciaal om bij elkaar te zijn en te genieten van elkaars aanwezigheid. Fijne geuren dragen daar aan bij en Droom zacht is zo'n geur die je letterlijk en figuurlijk verwarmt. Dat komt door de m
24,95
Per stuk

Een-tasje-vol-liefdesmagie! Een tasje vol liefdesmagie!

Een cadeautje voor jezelf met natuurlijke huidverzorgingsproducten van Oikos. Met dit cadeaupakket geven we je de mogelijkheid onze liefdesmagielijn uit te proberen (of voort te zetten 😊).
24,95
Per stuk

Een-tasje-vol-sinaasappel! Een tasje vol sinaasappel!

Een cadeautje voor jezelf met de biologische huidverzorgingsproducten van Oikos. Met dit cadeaupakket heb je de mogelijkheid onze sinaasappellijn uit te proberen (of voort te zetten 😊).
24,95
Per stuk

Sterrensferen Sterrensferen

Versterk en ondersteun de energie van je sterrenteken, ascendant of noordelijke maansknoop en dompel jezelf onder in de heerlijke geurenmelanges van de sterren.
20,00
Per stuk

Vier-de-Chakras Vier de Chakras

Met dit pakket besteed je uitgebreid aandacht aan het Chakra dat groei, herstel of versterking kan gebruiken om weer in balans te komen.
20,00
Per stuk