Het is speciaal om bij elkaar te zijn en te genieten van elkaars aanwezigheid. Fijne geuren dragen daar aan bij en Droom zacht is zo'n geur die je letterlijk en figuurlijk verwarmt. Dat komt door de melange van etherische oliën die zo op elkaar is afgestemd dat je onwillekeurig een thuisgevoel ervaart.
De melange is samengesteld uit Patchouli wat je weer in contact brengt met je lichaam, Benzoë dat als een balsem voor de ziel werkt, Ylang Ylang dat met haar rijke, bloemachtige exotische aroma ontspannend werkt op het centrale zeuwstelsel en Lavendel wat kalmeert en een genezende en zuiverende werking heeft. Alles met elkaar heeft Droom Zacht daarom haar bijzondere aromatische geur.
Een cadeautje voor jezelf dus, met dit biologische verzorgingsproduct van Oikos.

Met dit cadeaupakket heb je de mogelijkheid onze Droom Zacht lijn uit te proberen (of voort te zetten).
We vullen namelijk een tasje voor je met douchecrème, huidolie en etherische olie voor bv. in een olieverdamper of op een geursteentje. Ook doen we er nog een setje met massagebonbons 'Droom Zacht' bij. Die gebruik je om jezelf of iemand anders in te smeren, waardoor de magische geur vrijkomt en de verwarmende werking van Droom Zacht haar werk kan doen.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 24,95
Aantal: Bestellen