Over levens … Een boek dat je raakt, triggert en heelt én je uitnodigt en uitdaagt het beste uit jezelf te halen. Om je levensopdracht neer te zetten en je levenspad te lopen.
Voel en ontdek wat dit verhaal in jou wakker maakt en in beweging zet. Want net als de hoofdpersoon Jelena heb jij je eigen uniekheid te leven op Aarde.

Over levens … Vertelt het verhaal van het leven van Jelena en haar ontwikkeling tot Hogepriesteres van het Cosmic Light. Door de loop van haar leven en verschillende ervaringen komt Jelena achter haar levensopdracht. Jelena beschikt over bijzondere energetische vermogens. Ze heeft de kennis, kunde en energie uit verschillende levens weer bij elkaar te brengen om zo het Cosmic Light in deze Nieuwe Tijd volledig te kunnen neerzetten. Een intrigerend, rakend en spiritueel levensverhaal waarbij vorige, andere en parallelle levens een belangrijke rol spelen.

Over levens … Vertelt het verhaal over de herrijzenis van de Cosmic Light Energy. Een van oorsprong Atlantische energie waarvan het vermogen en de kracht een lange tijd verborgen is geweest, maar die nu via Jelena weer ter beschikking komt van de Aarde en de mensheid.

Over levens … Een verhaal over groei, zingeving, het ontdekken van je levenspad en het volgen van je hart. Een boek over bewustwording, spiritualiteit en energetisch werken.

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 20,50
Aantal: Bestellen