Sta in je Kracht - ontdek jouw eigen Secret, CD

Met ontspanningsmuziek, visualisaties en meditaties van Dick de Ruiter.
Compositie begeleidende klanken - Peter Smith.

De klanken die Peter gebruikt zijn voor een deel afkomstig van akoestische instrumenten en natuurgeluiden, daarnaast worden ook andere harmonische klanken toegepast.
Veel mensen in deze tijd staan niet meer in contact met hun eigen creatieve kracht. Hierdoor zetten ze zelf de wet van aantrekking buiten werking - of ze liften mee op de energie van iemand anders - en dan blijft er uiteindelijk alleen maar een negatief gevoel over.
Deze cd begeleidt je door een proces waardoor je op een heel eenvoudige en praktische manier jouw 'meestersleutel' kunt gebruiken om weer te kunnen/mogen ontvangen vanuit je hart.
Ieder mens heeft grotere of kleinere psychische blokkades (van welke aard dan ook) waardoor de creatieve stroom van het leven niet meer kan doorstromen. Ieder mens heeft ook grotere of kleinere wensen en doelen, die door deze blokkades steeds maar een droom blijven en niet verwezenlijkt worden.
Je leert deze blokkades te herkennen, op te lossen en zelf je leven weer in eigen hand te nemen.
De tracks zijn: 1. Inleidende ontspanning - 2. Opruimen van blokkades - 3. Zelfwaardering - 4. Loslaten van negativiteit /werktrack - 5. Visualiseer jouw droom (1)(werktrack) - 6. Bijbehorende affirmatie sessie - 7. Visualiseer jouw droom (2)/slaapprogrammering - 8. Inslapen met jouw droom.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 14,95
Aantal: Bestellen