Met dit cadeaupakket doe je een pasgeboren kindje én de ouders een groot plezier!

Wist je dat in India een baby vanaf ongeveer zes dagen na de geboorte tot minstens het derde levensjaar elke dag wordt gemasseerd? Het masseren van je baby versterkt de ouder-kind band en bevordert de afvoer van afvalstoffen, reguleert de energie en werkt gunstig op het lymfesysteem. Omdat het gebied rondom de gewrichten veel aandacht krijgt, heeft dat tevens een gunstig effect op de motorische ontwikkeling van de baby.

Het babymassage cadeaupakket bestaat uit:

Welkom Babymassageolie (met op het etiket de naam van het pasgeboren kindje) met etherische oliën van roos, geranium en jasmijn.

of

Hartendief Babymassageolie met etherische oliën van honing, vanille en sinaasappel. Om je baby met een heerlijke massage te verwennen.

Samen met:

Rozelief badolie met de weldaad van roos etherische olie. Voor een heerlijk ‘rozige’ baby.

of

Waterpret badolie met etherische olie van neroli. Voor een kalmerend bad.

De bad- en massageoliën zijn op basis van zoete amandel-, zonnebloem- en jojoba-olie en verpakt in een 50ml flesje.

Een Rozenkwarts edelstenen hart. Door de vriendelijke, milde en liefdevolle energie is Rozenkwarts een zeer geschikte steen voor baby's en kinderen. Onder of in de nabijheid van de wieg of het bedje gelegd, zorgt ze dat de baby of het kind zich ‘s nachts veilig en geliefd voelt.

Baby en kindermassage boekje met handige tips bij het gebruik van Oikos baby- & kindermassageolie. Zo lees je hoe massage toe te passen bij oorpijn, ademhalingsmoeilijkheden, angst en spanning, om je baby of kind te kalmeren of meer energie te geven.

Het pakket wordt geleverd in een cadeauverpakking in de vorm van een houten hart. Je kunt aan het hart een persoonlijk tintje geven door het te beschilderen of met pastelkrijt te bewerken. Ook kun je er natuurlijk een mooi toepasselijk plaatje opplakken!
 
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 23,50
Aantal: Bestellen