Baby’s kunnen lang voor de geboorte geuren onderscheiden en herkennen geuren die hun moeder tijdens de zwangerschap gebruikte. Op ECOlonie maken we heerlijk geurende biologische massage- en badoliën, gebaseerd op de principes van de aromatherapie, die een genezende werking hebben op lichaam, ziel en geest.

Een kind reageert snel op prikkels van buitenaf. In de aromatherapie maak je daar op een positieve manier gebruik van. Kinderen reageren snel op een geur. Je kunt bijvoorbeeld een prettige sfeer creëren door in de woonkamer of slaapkamer een aromasteentje neer te leggen met een fijne essentiële olie.

Aromatherapie voor kinderen is een goed alternatief ter ondersteuning van kleine pijntjes en ongemakken.

Verras de ouders van een (nog ongeboren of pasgeboren) kindje of verwen een kind op zijn/haar verjaardag met het heerlijk geurende en weldadige Aroma cadeaupakket dat de volgende producten bevat:

Baby/kind badolie van zoete amandel-, zonnebloem en jojoba-olie met etherische oliën, verpakt in een 50ml flesje. Je kunt kiezen uit:

Rozelief babybadolie met de weldaad van roos etherische olie. Voor een heerlijk ‘rozige’ baby.

Zijdezacht kinderbadolie met de verzorgende etherische oliën van honing, vanille en sinaasappel. Een badolie voor kinderen met een gevoelige huid. Deze badolie geeft een zijdezacht gevoel.

Waterpret babybadolie met de zalvende neroli etherische olie. Voor een heerlijk kalmerend bad.

Goeiemorgen kinderbadolie met de etherische oliën van citroen, limoen en geranium. De naam zegt het al; een bad om vrolijk wakker te worden.

Baby/kind etherische olie, die je op het geursteentje kunt druppelen. Voor baby’s vanaf 12 maanden 1 à 2 druppels, voor kinderen vanaf 2 jaar 2 à 3 druppels. Verpakt in een 10 ml. flesje. Je kunt kiezen uit:

Beresterk
Dit mengsel van lavendel, citroen, tea-tree en melisse helpt het immuunsysteem van je kindje te versterken.

Goeiemorgen
Voor een goed begin van de dag. Dit mengsel van citroen, limoen en scharlei is concentratie bevorderend en kan ook voor grotere kinderen een hulp zijn.

Hiep Hiep Hoera
Een heerlijke, feestelijke geur van een mengsel van sinaasappel, scharlei en benzoë die op geen verjaardagsfeest mag ontbreken.

Hoesteproest
Is je kindje verkouden, dan helpt dit verzachtende mengsel van tijm en eucalyptus.

Holle Bolle Gijs
Bij gebrek aan eetlust 4 druppels van dit mengsel van marjolein, sinaasappel, venkel en dragon in het geurlampje verdampen en je kind wordt een Holle Bolle Gijs.

Dromenland
Met deze geur van lavendel en palmarosa vertrekt je kind graag naar Dromenland.

Klaas Vaak
Ook dit heerlijke dromerige geurmengsel van lavendel, geranium en melisse is onweerstaanbaar voor Klaas Vaak.

Zonnestraaltje
Ook kinderen zijn niet altijd het zonnetje in huis. Een paar druppels van dit sprankelende Zonnestraaltje-mengsel van limoen, petit-grain, litsea, sinaasappel en citroen in het geurlampje brengt ze weer in een goed humeur en herstelt de balans.

Prik Weg
Een geurmengsel van kruidnagel, citroen en lavendel waar insecten “weg” van zijn.

Geursteentje waar je de etherische olie op kunt druppelen. Vervolgens wordt de geur langdurig verspreid.

Het pakket wordt geleverd in een cadeauverpakking in de vorm van een houten hart. Je kunt aan het hart een persoonlijk tintje geven door het te beschilderen of met pastelkrijt te bewerken. Ook kun je er natuurlijk een mooi toepasselijk plaatje opplakken!
 
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 13,95
Aantal: Bestellen